Kultúra

2009.01.20. 07:37

Rudolf Péter Tatán kampányolt

- Ha legalább egy értelmes mondatot tudok majd mondani, akkor már megérte eljönni – nyilatkozta Rudolf Péter, a népszerű színész a városi televíziónak még „fellépése” előtt, aztán egymás után tolmácsolta figyelemre méltó gondolatait az Eötvös József Gimnázium dísztermében.

Palásti Péter

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Rudolf Pétert virággal és ajándékcsomaggal köszöntötték a tataiak (Fotó: P. P.)
[/caption]

Rudolf Péter itt találkozott az iskola tanulóival, akik közül személyesen is bemutatták neki a diákkirály-jelölteket, hiszen meghívása is a választási kampány része volt.

A Beugró című tévéműsor egyik népszerű szereplője ezúttal egy röpke órácskára tudott csak beugrani a gimibe, de így is felejthetetlen perceket szerzett hallgatóságának. Kiss Fanni és Petőcz Soma kérdéseire válaszolva minden alkalmat megragadott, hogy mosolyt csaljon az arcokra, miközben szavaival továbbgondolkodásra késztette a jelenlévőket.

Őszintén szólt szerepeiről, szerepálmairól, a film- és színházrendezésről, de magánéletéről is. Egyebek mellett kiderült, hogy orvosnak készült, aztán hamarabb vették fel a jogra, mint a színművészeti főiskolára, s néha elgondolkodik azon, hogy nem kellett volna-e mégis inkább jogot tanulnia? A nemet ugyan senki sem mondta ki, de a vastapsból ez is kiérződött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!