plakátkampány

2017.07.11. 14:43

Soros szóvivője: a Soros-ellenes plakátkampány „Európa legsötétebb óráit” idézi

„Európa legsötétebb óráit idézi” a magyar kormány új, migrációellenes kampánya, amely Soros György képét használja plakátjain – állította Michael Vachon, a magyar üzletember szóvivője kedden a Reuters hírügynökségnek e-mailben eljuttatott közleményében.

„A magyar kormány idegengyűlölete és a menekültek démonizálása Európa-ellenes” – tette hozzá. Szerinte a plakátkampány elferdíti a milliárdos migrációról vallott nézeteit. Vachon fantazmagóriának mondta azt a feltételezést, hogy Soros támogatja az Európába özönlő menekültáradatot.

„Soros migrációval kapcsolatos jelenlegi álláspontja az, hogy a nemzetközi közösségnek jobban kellene támogatnia a fejlődő országokat, amelyek ma a menekültek 89 százalékának adnak otthont, és hogy Európának több százezer, teljesen átvilágított menekültet kellene befogadnia egy módszeres ellenőrzési és áttelepítési folyamat keretében” – zárta a közleményt Vachon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!