Bakonyalja

2023.11.26. 20:00

Czunyiné dr. Bertalan Judit: párbeszéd kell az egységes területfejlesztéshez

A Bakonyalján is terveznek az új területfejlesztési koncepcióval, amelynek célja egy egységes terv a települések fejlesztésére. A legfrissebb javaslatokról, lehetőségekről beszélt Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő a Bakonyalja-Kisalföld kapuja Vidékfejlesztési Egyesület legutóbbi fórumán.

Kemma.hu

November 22-én, szerdán volt a parlamenti általános vitája annak a törvényjavaslatnak, amely az új területfejlesztési koncepcióról szólt. Erről is beszélt többek között Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosa a Bakonyalja-Kisalföld kapuja Vidékfejlesztési Egyesület legutóbbi fórumán.

A kormánybiztos egyben a térség országgyűlési képviselője is, így jól ismeri a Kisbéri és a Komáromi járás településeinek vidékfejlesztési stratégiáját. Fontos, hogy az egyedi célok és igények egy egységes területfejlesztési koncepcióban egyesüljenek. A képviselő a közösségi oldalán ezért is hangsúlyozta, hogy az egységes területfejlesztési politika alapja a folyamatos párbeszéden alapuló együttműködés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!