Közélet

2017.06.23. 17:12

Több helyen is pótlóbuszokra és módosult menetrendre számíthatnak a vonattal utazók

A Budapest–Győr, valamint a Budapest–Esztergom vonalon közlekedőknek is figyelniük kell, mert a felújítási munkálatok és a vágányzárak miatt több szakaszon is módosult menetrendre, illetve vonatpótló buszokra számíthatnak.

kemma.hu

Július 1-én és 2-án a Budapest–Győr vonalon pályafelújítást végeznek, ezért az itt közlekedő személyvonatok utasainak Almásfüzitő és Almásfüzitő felső állomások között vonatpótló autóbuszokkal kell utazniuk – tájékoztat a MÁV.

Július 8-tól 9-ig pedig az Ács–Nagyszentjános közötti vágányzár miatt több  személyvonat és néhány nemzetközi vonat is módosított menetrend szerint közlekedik.

A Budapest–Esztergom vasútvonalon villamosítási munkák miatt még mindig a megváltozott menetrend van érvényben. Július 29-ig Budapest Árpád híd autóbusz állomás és Esztergom között autóbuszok  pótolják a napi utolsó, illetve utolsó előtti vonatokat.

Az Esztergomból Budapest felé 22:10-kor, illetve a Nyugati pályaudvarról Esztergomba 22:20-kor és 23:20-kor induló vonatok helyett. Az E jelzésű vonatpótlók Pilisvörösvár vasútállomás, Bányásztelep és Solymár elágazásnál (Auchan áruház), az S jelzésű vonatpótló buszok a pilisszentiváni községházánál és Solymár vasútállomásnál veszik fel az utasokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!