Közélet

2017.06.07. 11:42

Ovisokat is veszélyeztettek a lehasadt faágak

Komáromban a Bajcsy-Zsilinszky utcai óvodában és Rédén leszakadt faágak miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. Zsámbék és Felsőörs között pedig egy nyerges vontató gyulladt ki.

kemma.hu

Kidőlt fa miatt riasztották kedden délután a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltókat Komáromba, a Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő óvoda udvarára, ahol egy húsz méter magas fa több ága lehasadt és veszélyeztette a gyermekeket. A tűzoltók motoros láncfűrészek segítségével eltávolították a veszélyes részeket, senkinek nem esett baja.

A rédei önkénteseknek is vonulniuk kellett Réde külterületére, ahol egy leszakadt faág akadályozta a forgalmat, a növényi részt láncfűrész és kéziszerszámok segítségével eltávolították.

Kigyulladt egy takarmányt szállító nyerges vontató motortere kedden este a Zsámbék és Felsőörs közötti úton. A bajnai hivatásos, a bicskei önkormányzati és a zsámbéki önkéntes tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat, a rakományban nem esett kár és senkinek nem esett baja. A tűzoltás idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt, a jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott- tájékoztattak a katasztrófavédők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!