Közélet

2017.05.24. 15:20

Több mint gyárlátogatás: Grundfososok szelfiztek a tatabányai kézisekkel

A Magyar Kupában és az NB I-es férfibajnokságban is bronzérmes, az EHF-kupában negyeddöntőig jutó tatabányai kézilabdázók névadó szponzoruknál, a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. központjában vendégeskedtek szerdán.

P. J.

Az élvonalbeli együttest Török László, a társaság ügyvezető igazgatója invitálta a gyárlátogatásra. Ezt megelőzően azonban gratulált az együttes 2016–2017-es szezonban nyújtott remek teljesítményéhez.

– Nagyon büszkék vagyunk a Grundfos Tatabánya KC csapatára, amely ilyen szép eredményeket ért el az idén – emelte ki a cég vezetője. – A társaság dolgozói is örülnek a sikereknek, hiszen sokan járnak a gárda meccseire, és szurkolnak a kék-fehéreknek. A nemzetközi porondon nyújtott produkciót még dániai „főnökeink” is elismerték, hiszen a Tatabánya ütötte el a továbbjutástól a Koldingot.

Az igazgató üdvözlő szavait követően két filmet is levetítettek, amely bemutatta a Grundfos tevékenységét, filozófiáját, gyártmányait, illetve a cég történetét a kezdetektől, napjainkig.

A mozizás után – két csoportban – az egész gyárkomplexumot megtekinthették a kézilabdás-vendégek. Séta közben persze időről-időre megállították őket a cég alkalmazottai egy-egy közös szelfire...

További részletek a csütörtöki 24 Órában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!