Közélet

2017.05.18. 12:39

Színészcserét is hoz az új évad a Jászaiban

Címkék#Tatabánya

Nemcsak új műsorra, hanem új arcra is számíthatnak a Jászai Mari Színház – Népház vendégei a következő évadban, egy népszerű színésznőtől pedig búcsúzik a társulat.

Sz. Sz.

A vendégszereplések évadának nevezte az elmúlt évadot Crespo Rodrigo, a tatabányai Jászai Mari Színház – Népház igazgatója a mai sajtótájékoztatón, ahol bejelentette Major Melinda színésznő távozását, valamint Király Attila színész érkezését a társulathoz, akivel már találkozhatott a nagyérdemű a Kutyaharapás és Az imposztor című darabokban.

Emellett az igazgató ismertette a 2017/2018. évad programját. Ismét színes, színvonalas és szórakoztató műsorokkal készül a társulat, lesznek az előző évadból műsoron maradó darabok, mint a többszörösen díjazott Moliére-mű, a Tartuffe vagy a Black Comedy, de olyan újdonságokra is számíthatunk, mint a Nyáry Krisztián nagysikerű Így szerettek ők sorozatából készült előadások vagy A Vértes Agorájával közösen összeállított tánc bérlet, amellyel kortárs táncelőadások tekinthetők meg. A gyerekelőadások között olyan klasszikusok is helyet kaptak, mint a Misi Mókus kalandjai vagy a Gőgös Gúnár Gedeon.

További részletek a pénteki 24 Órában.

Jászai Mari Színház –  Népház, Tatabánya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!