Közélet

2017.05.12. 13:22

Ezeken a vasútvonalakon változik a menetrend

Májusban több Komárom-Esztergom megyei vasútvonalon is módosul a menetrend. Indulás előtt tanulmányozza a változásokat, ha időben szeretne célbaérni! És számoljon a vonatpótló buszokkal is!

kemma.hu

Május 17. és június 1. között a Keleti pályaudvar és Kelenföldi állomás közti szakasz felújítása miatt a győri személyvonatok Kelenföldre érkeznek majd.

A soproni és a szombathelyi InterCity-k a Keleti pályaudvar helyett a Déli pályaudvarra érkeznek és indulnak tovább.

Munkanapokon a tatabányai-oroszlányi elővárosi vonatok Kelenföldtől, illetve Kelenföldig közlekednek majd.

Május 21-22-én az esztergomi vonatok menetrendje a Budapest-Vác vonalon végzett munkák miatt módosul, június 29-ig pedig a Budapest-Esztergom szakasz villamosítása miatt változik a menetrend.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A pirossal jelölt vonalakon számítsunk változásokra (Kép: MÁV)
[/caption]

Az Árpád hídnál található autóbusz-állomásról induló autóbuszok pótolják az Esztergomból Budapest felé 22:10-kor, illetve a Nyugati pályaudvarról Esztergomba 22:20-kor és 23:20-kor induló vonatokat. Az E jelzésű vonatpótló buszok Pilisvörösvár vasútállomás, Bányásztelep és Solymár elágazásnál (Auchan áruház), az S jelzésű vonatpótló buszok a pilisszentiváni községházánál és Solymár vasútállomásnál veszik fel az utasokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!