Közélet

2017.05.14. 12:50

Azt beszélik – Süttő

Címkék#Süttő

Hírek a településről.

F. K.

Örömmel látják a betűbarátokat

Az önkormányzat, illetve a József Attila Megyei és Városi Könyvtár közötti együttműködési megállapodás alapján a tatabányai székhelyű intézmény gondoskodik a település lakosságának könyvtári szolgáltatásokkal történő ellátásáról. A Török Anna Mária vezetésével működő könyvtár hétfő és vasárnap kivételével minden nap várja a betűbarátokat.

Műsoros délután a Templom téren

A helyi német nemzetiségi önkormányzat szervezésében május 20-án délután fél háromkor kezdődik a III. családi délután a Templom téren. A műsor fellépői között lesz a SHOW-her sramli zenekar, a helyi Kleiner Kreis, a kecskédi ifjúsági tánccsoport és a fináléban Dér Heni is.

Érintett lesz a Templom tér is

Az elektromos hálózat korszerűsítési munkái miatt május 22-én reggel fél nyolctól délután fél ötig a falu több részén áramszünetre kell számítani. Érintett lesz például a Petőfi Sándor és a Kossuth Lajos utca, illetve a Templom tér is.

Kerecsensólymok íjászversenye

Tizenötödször rendezi meg íjászversenyét a Süttői Kerecsensólyom Íjászok csoport május 27-én 10 órától. A helyszínt a főutcai Márvány Étteremtől táblák mutatják majd. Lőni visszacsapó reflexíjjal, botíjjal vagy vadászreflex fegyverrel lehet madártollal, gyakorlóheggyel ellátott favesszőkkel. A vadászreflexnél karbon vessző engedélyezett. Előnevezni Molnár Györgynél (fotónkon) lehet május 24-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!