Közélet

2016.10.04. 13:12

Ifjúságszakmai turné Komáromban

Címkék#Komárom

Az Ifjúságért Szakmai Turné címmel szervezett műhelytalálkozót az Új Nemzedék tatabányai irodája, a Nemzeti Művelődési Intézet és az Agora Start Ifjúsági Iroda a hétvégén az Arany 17 Rendezvényközpontban.

V.T.

 Az egész napos rendezvényen Cserteg István megyei  koordinátor megnyitója után Henczer Éva, az Új Nemzedék Közösségi Tér vezetője beszélt a tér lehetőségeiről, újdonságairól. A Nemzeti Művelődési Intézet szakmai szolgáltatásait a jó példákon keresztül mutatta be Hornyák-Pálmai Éva területi koordinátor.

Szénási Pál, az Agora Start Tehetségpont és Ifjúsági Iroda képviseletében az önkéntesség és a nemzetközi lehetőségek tárházát vonultatta fel előadásában. Mondandója középpontjában az Erasmus plusz és az önkéntes programok ismertetése szerepelt. A Mag-ház szakmai vezetője, Monostori Éva látható struktúrában mutatta be tevékenységeiket, eredményeiket.

A találkozón Henczer Éva, Szénási Pál és Cserteg István pedagógusok, diákok, intézményi munkatársak és civil szervezetek vezetőinek részvételével három helyszínen is műhelymunkában foglalkoztatta a résztvevőket. Az ifjúságszakmai turné októberben Tatán és Dorogon folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!