Közélet

2015.12.15. 17:49

A marcona motorosokat is meghatották az óvodások

A magukat csak tatabányai motorosok baráti körének nevező jellegzetes bőrmellényt viselő társaság tagjai két fenyőfát és egy láda gyümölcsöt vittek – az egészséges táplálkozást is támogatva – a Sárberki óvoda fejlesztő óvodájába.

P. J.

 Persze a pakk mélyén egy kis szaloncukor is lapult, hiszen  az ünnepi fenyő furcsa lenne az édes díszek nélkül...
Maurer János és Pongrácz József a barátok „szószólói” elmondták, korábban, két alkalommal is a kömlődi iskola- és diákotthon gyermekeit ajándékozták meg, most pedig erre az ovira esett a választásuk. A 12-15 tagú kör, amelyet az ajándékozáson hat motoros képviselt, alaposan meglepték a kicsiket.

Az apróságok tátott szájjal hallgatták, hogy mit is hozott a Jézuska. A marconának tűnő motorosok is elérzékenyültek az örömködő ovisok láttán, akik még egy karácsonyi dallal is kedveskedtek nekik.

Zrínyiné Csanádi Györgyi óvodapedagógus kiemelte, hogy 43 sajátos nevelési igényű, tanulási gondokkal küzdő gyermekkel foglalkoznak az intézményben. Nagy öröm ez az ajándék a számukra is, hiszen így a fenyőre, illetve gyümölcsökre szánt összeget fejlesztő játékokra fordíthatják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!