Közélet

2014.12.25. 07:36

Megvendégelte a közmunkásokat a baji polgármester

Hagyományteremtő szándékkal hívta meg Baj vezetője a hátországot szolgálókat.

P. P.

Schunder Tibor hagyományteremtő szándékkal első alkalommal főzött babgulyást a közmunkásoknak, akiket ebédre hívott. Tette ezt azért, mert az önkormányzati intézmények közösségeinek már korábban vettek karácsonyi ajándékokat, a köz érdekében pedig egész évben sokat tevőknek így is köszönetet kívánt mondani.

Az óvodások játékokat, az alsótagozatosok mesekönyveket, a felsős diákok pedig ajándékcsomagokat kaptak, melyek fedezetét a képviselő-testület és a szülői munkaközösségek együtt teremtették elő.

A bográcsétel elkészítésében Pataki Gáborné segített a zöldségek megpucolásával, míg a kellő ízharmónia kialakításában Major Zoltán, a meghívottak csoportvezetője.

A végeredmény feltálalása előtt Schunder Tibor elmondta, hogy a falu közmunkásai olyan „katonák”, akik ha nem is a frontvonalban állnak helyt, de nagyon sokat tesznek a hátország biztonságáért. Ugyan nem tudott mindegyikük eleget tenni a meghívásnak, akik ott voltak a közösségi házban, valamennyien határozottan állították, hogy nagyon finom lett a csülkös-kolbászos-virslis babgulyás. Valóban az volt, és jól csúszott rá a polgármester saját bora is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!