Közélet

2014.12.02. 12:35

Dobogókőről jelentjük: kritikus helyzet, szakadó eső, köd...

Kritikus a helyzet a Pilisszentkereszt-Pilisszentlélek összekötő úton Pilisszentkereszt és a dobogókői elágazás, a 18-21 kilométer között, valamint a dobogókői bekötő úton, ahol délelőtti óráktól teljes út lezárás van érvényben. A tegnap megnyitott menedékek továbbrais üzemelnek.

kemma.hu

A pilisszentlelek.hu-n Peller Márton polgármester arról tájékoztatott, hogy mindemellett Pilisszentkereszt és Dobogókő között továbbra sem járható az összekötő út, mindaddig, amíg a hatóság és a közútkezelő biztoságossá nem nyilvánítja. Az áramszolgáltatás reggel óta szünetel, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak a közműszolgáltató szakemberei.

A katasztrófavédelem munkatársai a közút megtisztítását elkezdték,  de a beavatkozó egységek munkáját nagyban nehezíti a szakadó eső, a köd, és a mínuszba hajló hőmérséklet. A munkákat a helyszínen megalakult Operatív Törzs irányítja és koordinálja.

Az éjszaka folyamán Pilisszentkereszt és Pilisszántó között is lezárták az az utat a kidőlt fák miatt. Pilisszentkereszten a korábban is kijelölt befogadóhelyek továbbra is üzemelnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!