Közélet

2014.03.04. 07:35

Meggyes Tamásné cége leuralná az esztergomi hirdetési felületeket

Az önkormányzati irányítás alatt álló Strigonium Zrt. és a Meggyes Tamás volt polgármester felesége, Zimon Andrea által tulajdonolt Teomo Kft. között a közelmúltban szerződés köttetett. Ennek lényegi eleme, hogy utóbb említett cégnek lehetősége van huszonhét rögzített óriásplakáthely megvásárlására az önkormányzati vállalattól.

Barlangi

A Knapp János Pál vezérigazgatósága idején szignózott megállapodás - amit legutóbb zárt ülésen tárgyalt a képviselő-testület - még arról tanúskodott, hogy a fenti opcióval egy leányvári cég élhet, melynek helyére azonban hamarosan a Teomo Kft. léphet. Tétényi Éva élt polgármesteri vétójával, így az ügyet a grémium, noha a többségi frakció támogatását élvezte, "kénytelen" újratárgyalni.

Jóllehet Meggyes Tamás nemrégiben tagadta, hogy újra ringbe szállna a városvezetői tisztségért - „nincs itt az ideje, és ilyen helyzetben nem lehetne építeni, csak rombolni" -, információink szerint a hirdetési felületek nem annyira gazdasági, mint inkább politikai célokat szolgálnának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!