Közélet

2014.03.09. 10:52

Főigazgatói elismerés a járási hivatal vezetőjének

Címkék#Komárom

Molnárné dr. Taár Izabella, a komáromi járási hivatal vezetése mellett a helyi védelmi bizottság elnöki beosztását is betölti.

kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Czomba Péter és Molnárné Taár Izabella
[/caption]A térségben több alkalommal kialakult különböző veszélyhelyzetek kezelésében, felszámolásában kimagasló teljesítményt nyújtott. A Dunán 2013-ban levonuló árhullám kapcsán a helyi védelmi bizottság munkáját kimagasló szinten koordinálta Komáromban a védekezési munkálatokat. Ennek köszönhetően a Szőny és Komárom közötti vasúti töltést sikerült megvédeni, és a logisztikai hátteret is sikeresen biztosította.

- A rendkívüli téli időjárás során a védelmi bizottság vezetőjeként nyújtott vezetői és szervezői tevékenysége példaértékű. Aktív szerepet vállalt a Brigetio Járási Mentőszervezet megszervezésében és folyamatosan közreműködik a szervezet működtetésében, felkarolva és megerősítve a térségben az önkéntesek szerepvállalását - tette hozzá a katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

A hivatalvezető a közelmúltban vehetett át dr. Bakondi György tű. altábornagytól a főigazgatói emléktárgyat, melyet a védelmi igazgatásban betöltött szerepéért kapott. Az elismeréshez Czomba Péter tű. ezredes, megyei igazgató március 5-én gratulált Molnárné Taár Izabellának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!