Közélet

2014.03.22. 08:18

Az éllovas otthonában próbál szerencsét a Tatabánya FC

A Tatabánya FC Nyíregyházán próbál szerencsét. A feljutásra aspiráló házigazdák remekül kezdték a tavaszi szezont, háromból meccsből kilenc pontot zsebeltek be, a mieink egyet sem. A kék-fehére tíz gólt kaptak eddig, és egyet sem rúgtak, jelenleg az utolsó előtti, tizenötödik helyről várják a pontvadászat folytatását.

kemma.hu

Labdarúgó NB II., 20. forduló
Nyíregyháza–Tatabánya
Nyíregyháza, szombat 15 óra.

– Hasonló lesz a helyzet, mint a Siófok ellen, ugyanis mindkét gárda az élcsapatok közé tartozik. Természetesen a mérkőzés esélyesei a papírforma szerint nem mi vagyunk, ennek ellenére, ha talán játékban felül tudjuk múlni Lucsánszky Tamás legénységét, akkor akár szerezhetünk egy pontot – emelte ki Bozsik Péter, a Bányász vezetőedzője. A keretből két futballistára nem számíthat a Tatabánya mestere, az előző fordulóban kiállított Almásira, és a betegséggel küszködő Weitnerre.

A Tatabánya FC várható kezdőcsapata: Dombai – Páles, Papizsanszkij, Szamosszegi, Zámbó, Bozsik, Ludánszki, Besztercei, Kis, Czanik, Batizi-Pócsi.
A forduló további mérkőzései: szombat 14.30 óra: Szolnok–Szigetszentmiklós. 15 óra: Cegléd–Békéscsaba, Siófok–Kisvárda. 16 óra: Sopron–Dunaújváros, Zalaegerszeg–Vasas. 18 óra: Gyirmót–Kozármisleny. Vasárnap 15 óra: Balmazújváros–Ajka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!