Közélet

2013.06.24. 09:20

Levente és Stella a sportban és a tanulásban is jeleskedett

Címkék#Kecskéd

Kézhez kapták a bizonyítványt megyénk valamennyi általános iskolájában az elmúlt héten. A kecskédi intézmény tanévzáró ünnepségén jártunk.

kemma.hu

Az udvaron felállított színpad először a diákok kulturális műsorának, majd Dr. Karácsonyiné Handl Mária évértékelőjének adott teret. Az igazgató egyebek mellett felhívta a figyelmet arra is, hogy a januári intézményi átszervezés okán szeptembertől Bokod-Kecskéd-Szákszend Általános Iskola Kecskédi Általános Iskola lesz az alma mater hivatalos neve. Szót érdemelt a nyelvvizsga előkészítő kurzusok szép eredménye is, amelynek köszönhetően az idén 10 tanuló szerzett alapfokú nyelvvizsgát, míg a magyar-matematika tantárgyból szervezett előkészítő foglalkozások is meghozták a várva várt sikert.

A 181 nebulóból tizenöt kitűnő, 26 jeles eredmény született. Közülük tíz tanuló gimnáziumba, négyen szakközépiskolába, öt gyermek pedig szakiskolába járhat ősztől. Ezután Hartmann József alpolgármester adta át a 3. osztályos Schmidt Leventének és a 8. osztályos Kiss Stellának a megérdemelt Jó tanuló, jó sportoló díjat, oklevelet, könyv jutalmat és stílszerűen egy focilabdát. Zárásként elhangzott: 92 gyermek öt napos siófoki táborba indul a mai napon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!