Közélet

2013.02.07. 07:23

Edutus roadshow érkezett a Bárdosba

A tatabányai Bárdos László Gimnázium végzős osztályainak tartott toborzó tájékoztatót az Edutus Főiskola egyik végzős hallgatója.

A. P. A.

Az államvizsga előtt álló Zákány Henrietta többek között az intézmény képzéseit, a finanszírozási lehetőségeket, ösztöndíj programokat sorolta el az érettségi előtt álló fiataloknak.

– Jogos elvárás, hogy a diploma piacképes legyen. Az Edutus Főiskola teljesíti ezt a kritériumot, a finanszírozásra pedig többféle programot ajánl hallgatóinak – tájékoztatott. A diákok megtudhatták, hogy van részletfizetési lehetőség, megismerhették az egyedülálló ledolgozható tandíj előnyeit és a Pegazus programot: az AGC-, a Grundfos-, valamint a tervezett OTP és Sanmina SCI ösztöndíjat, az Alapítvány Diákja címet.

A tájékoztató végén a bárdososok és délután az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium diákjai is beírhatták a naptárukba, hogy február 22-én 10 órától az Edutus Főiskola nyílt napra várja őket egy időben két helyszínen: Tatabányán a „B” épületben és a Budapesti tagozaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!