Közélet

2012.08.23. 07:43

Tatán is a nemzeti ünnepen adták át a városi díjakat

Címkék#Tata

Tatán a várudvaron adták át a képviselő-testület által alapított díjakat.

kemmah.hu

Dr. Szalay Margit gyermekorvos példamutató gyógyító tevékenységét és fiatalkori bátor kiállását „Tata Város Zsigmond Király-díjjal” ismerték el.

Jungvirtné Bús Erzsébetet a „Tata Városáért” kitüntetés arany fokozatában részesítették a város közterületeinek színvonalas kialakítása és fenntartása, valamint a Tatai Városgazda Kft. új telephelyének kialakítása érdekében végzett tevékenységének elismeréseképpen.

Kőhalmi Zoltán „Tata Városáért” kitüntetés arany fokozatát vehette át az oktatás-nevelés, tehetséggondozás területén végzett több évtizedes munkásságáért, kiemelkedő intézményfejlesztő tevékenységéért.

A Csevergő Énekegyüttest (Dr. Székelyné Szőke Szilvia, Bartók Anikó, Szegvári Ildikó, Tóth Nóra) a „Tata Városáért” kitüntetés ezüst fokozatát vette át a Kárpát-medencei magyar népi kultúra közvetítésének elismeréseképpen.

Csiszár József fazekast „Tata Városáért” kitüntetés ezüst fokozatával jutalmazták a tatai fazekas hagyományok megismertetésében, ápolásában és továbbadásában végzett kimagasló szakmai és pedagógiai munkájáért.

Pribojszky Mátyásné Petrozsényi Eszter a „Tata Városáért” kitüntetés ezüst fokozatát vehette át a város kulturális életét gazdagító művészeti tevékenységéért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!