Közélet

2012.04.29. 16:55

Soha nem látott sikerek az Árpádban

A hagyományos Árpád Gálán a gimnázium diákjai kulturális-zenés, táncos, vers és prózai művekkel és a színjátszó szakkör előadással örvendeztette meg társaikat, tanáraikat a Földi Imre Városi Sportcsarnokban megtartott bemutatón.

kemma.hu

A gála azonban nem csak erről szólt, hanem azokról a tanulókról, akik sikert sikerre halmoztak az Országos Középiskolai Tanulmányi versenyeken, az OKTV-en. A tanintézmény igazgatója, Kovács Miklós elmondta, az iskola fennállása óta nem szerepeltek diákjaik ennyire jól, kilencen tizenegy döntős  helyezést szereztek az  OKTV különböző versenyein.

Büszkék rájuk és felkészítő tanáraikra egyaránt. A gálán többek között  bemutatkozott az énekkar, Szeimann Zsuzsanna vezetésével, a színjátszó, balett és mazsorett csoport tagjai is.

Az OKTV döntős diákok eredményei:
2.Dékány Attila(Német nyelv),4.Geszler Attila(Francia nyelv)28. Vankó Lili(Angol), Szujó Alexandra(művészettörténet), Luterán Veronika(biológia), 5.Kovács Gábor Ferenc(informatika) ugyan ő matematikából 8. hely. 5. Brunner Kristóf(fizika). Dolgos Tamás(matematika) és Brunner Márton(informatika)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!