Közélet

2012.04.26. 16:01

Országos döntőben három dorogi diák

Címkék#Dorog

A Kutató Gyerekek Országos Konferenciájának Százhalombattán rendezett regionális döntőjéből a DOKI Zrínyi-iskola három diákja is továbbjutott az országos döntőbe.

Kemma.hu

A regionális döntőn a következő dorogi tanulók tarthatták meg előadásaikat választott témájukból: Molnár Villő: Üvegképek a dorogi plébániatemplom ablakfülkéiben (felkészítő: Kovács Lajos, Molnár Klára), Kruska Ádám: Teremtés vagy evulúció? (ft.: Ligetvári Istvánné, Kruska Krisztina és Kruska Tibor), Szecsődi Fanni: A jellem megváltoztathatósága a Lúdas Matyiban és a Toldiban (ft.: Cziglényi Eszter), Mohamed Samantha Orsolya: Hol a végtelen vége? (ft.: Reményi Zsuzsanna, dr. Czigler Ildikó). Pusenyák Viktória: A tudományos diákkutatások első évtizedének tanulságai iskolánkban, Dorogon (ft.: Kovács Lajos, Pusenyákné Tavasz Tünde), Román Anna: Mi az idő? (ft.: Palkóné Keszthelyi Klára, Tölgyesi Ágnes, Román Sándor). A tanulók felkészítését folyamatosan segítette: Bulhardtné Hagelmayer Ágnes iskolai könyvtáros és Szurdiné Szó Anikó informatikus szaktanár.

A versenyen 1. helyezést ért el és egyben a május 14-15-én megrendezendő budapesti országos döntőbe is bekerült Kruska Ádám, Molnár Villő és Szecsődi Fanni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!