Közélet

2012.02.13. 10:48

Szerelemre hangolt Tarány Tamás

Címkék#Tatabánya

A Valentin-nap jegyében várta a vendégeket a Vértes Center a hét végén.

W. Zs.

Jaksity Kata divatbemutatóját is láthatta a publikum a hét végén. Egy modell sem volt rest, a tömeg közé merészkedtek. Sőt még egy-két kézfogást is kiosztottak. A sorok közt lépten-nyomon turbékoló gerlékbe, egymás kezét görcsösen szorongató párokba, már megpecsételt szerelmesekbe botlott az ember.

Aztán felbukkant valaki a színpad melletti sátorban. Egy lapot szorongatott, amin tíz, a tehetségkutató során már elhangzott nóta listája szerepelt. Tarány Tamás üldögélt ott, aki első tatabányai fellépése előtt már egy órával köszörülte torkát – épp egészséges izgalmával küzdött. Megszólítottuk. Minden sztárallűrtől mentesen válaszolt a nagy naphoz fűződő kérdéseinkre.

– Három évvel ezelőtt ismerkedtünk meg a menyasszonyommal. Ez volt egymásnak az igazi ajándék.

Aztán eljött a pillanat, felment a színpadra és fél órán keresztül nem is tette le a mikrofont. Énekelt csodálatos napról, hallhattunk Madonnát, de egy hazai nóta erejéig is megmutatta, micsoda gyémánt lakozik a torkában.
A tehetséges énekes hangszálaival az erősítők is birkóztak néhány pillanat erejéig. Majd Hajdúszoboszlóra indult, egy másik fellépésre...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!