Közélet

2012.02.06. 11:41

Havat olvasztottak Oroszlányban, hogy fürödhessenek

Vasárnap reggelre elfagyott a vízvezetékcső az egyik Oroszlányi tömbben. A szolgáltató csak hétfő reggel tudott kimenni helyreállítani a rendszert.

Kemma.hu

Vasárnap reggel vették észre az oroszlányi Petőfi udvar 7. szám alatt. hogy befagyott a vízvezeték cső. Az épületben jelenleg három család lakik.

A kemma.hu helyszínen tartózkodó tudósítója megtalálta az egyik lakót, éppen azt, aki vasárnap az ingyenes zöld számon jelezte a problémát a szolgáltatónak.

Információink szerint vasárnap még ki sem tudták javítani a hibát, ezért a lakók behordták a havat, és azt olvasztották fel. Emellett az épület karbantartója két karton ásványvizet vitt a lakóknak, hogy inni, főzni tudjanak.

A szolgáltató hétfőn reggel nyolc órakor tudott kimenni, és egy gázpalackkal felmelegítették a csövet, így újra folyik a víz. A rendszer azonban nincs szigetelve, ezért félő, hogy az éjszaka újra elfagy a rendszer. Ezért a lakók már most vödrökben gyűjtik össze a vizet.

További részleteket a 24 Óra keddi (02.06) számában olvashatnak.
Fizessen elő a megye napilapjára, mert a 24 Óra önnek is jár!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!