Közélet

2011.07.02. 08:49

Tiszteket avattak a tűzoltóságon

Címkék#Tatabánya

július 1-jén előléptetések voltak a Tatabánya Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságon.

Kemma.hu

A Tűzmegelőzési Osztályon két hónapja főelőadóként dolgozó Handl Zoltánt és Benke István Rolandot dr. Pintér Sándor, a Magyar Köztársaság belügyminisztere tűzoltó hadnaggyá nevezte ki. Elsőtiszti kinevezésüket Czomba Péter tűzoltó alezredes, főtanácsos, katasztrófavédelmi igazgató adta át ünnepélyes keretek között az állomány jelenlétében.

Miután tiszti fogadalmat tettek, az igazgató köszöntötte az újonnan kinevezetteket. Beszédében kiemelte a tűzmegelőzési szakterület munkájának jelentőségét, az ott dolgozók felelősségét – remélve, hogy az új munkatársak átérzik mindennapi tevékenységük súlyát, és szakértelmükkel, odaadásukkal törekednek majd a magas színvonalú munkavégzésre, hogy ezzel érdemeljék ki környezetükben a társadalmi megbecsülést.

Az ünnepség végén Janics Csaba tűzoltó ezredes, tanácsos, tűzoltóparancsnok gratulált és kívánt eredményes munkát, valamint sikereket az újonc tiszteknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!