Közélet

2011.07.28. 12:38

Nyári szünetben telt meg az iskola

Átadták a pilismaróti Bozóky Mihály Általános Iskola új informatikai eszközeit, amelyekre a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében nyertek pénzt.

R. B.

Ez év januárjában fejeződött be a Bozóky Mihály Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése, amely mára kiegészült az informatikai struktúra fejlesztésével.

A TIOP-1.1.1-07/1-2008-1000 kódszámú pályázat sikere eredményeként tizenhét darab iskolai PC csomag, négy darab tantermi csomag (interaktív tábla szett), szerver és WIFI csomag jutott az intétzménybe, amelyet ünnepélyesen vettek át és mutattak be az érdeklődőknek.

A jelen lévő Perger István polgármester, Popovics György, a megyei közgyűlési elnöke örmmel szólt az igencsak aktív (és most már interaktív) iskola fejlődéséről. A támogatás összege: 7 317 450 forint,a projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt részleteiről a 24 Óra pénteki számában olvashat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!