Közélet

2011.07.08. 05:46

Feljelentést tesznek az esztergomi busztáblák miatt

Több esztergomi autóbusz megállóban és buszvárót jelző táblán jelent meg egy papír kézírással, amely az előző városvezetést okolja a buszközlekedés megszűnésével. A Volán-társaság már többször is leszedte a feliratokat.

Kemma.hu

A közelmúltban olvasóink jelezték, hogy a helyi járatú buszközlekedést – az önkormányzat tartozásai miatt – hétfő óta nélkülöző királyvárosban KRESZ-táblákon, és a buszmegállókat jelző táblákon egyre gyakrabban jelennek meg olyan feliratok, amelyeket a jelzésekre ragasztanak, így azok nem tudják betölteni eredeti funkciójukat, a tájékoztatást.

A Vértes Volán Zrt.-től azután érdeklődtük, hogy ők is tapasztaltak-e hasonló, olykor politikai üzenetet hordozó táblaragaszokat. A közlekedési vállalattól megtudtuk, először hétfőn korán reggel észlelték a jelenséget, hogy néhány autóbusz megállóban a buszvárót hivatalosan jelző táblát kartonlappal, kézzel írott szöveggel ragasztották le. A cég munkatársai azóta több alkalommal is eltávolítottak már az ilyen lapokat, és a hatóságnak hivatalosan jelezték a problémát. Válasz a bejelentésre még természetesen – az idő rövidsége miatt – még nem érkezhetett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!