Közélet

2010.08.01. 12:07

Galambos Lajos szórakoztatta a vendégeket Bokodon

Galambos Lajos volt a sztárvendég szombaton Bokodon, a VI. Vadász- és Falunapon. A kilátogatókat solymászbemutató és csikós felvonulás is várta.

Kemma.hu

Jól tették a szervezők, hogy ingyenes fuvarokat biztosítottak azoknak, akik már a délelőtti programokat is fel kívánták keresni a falunapon, ugyanis a nagy sár miatt hétköznapi autóval szinte lehetetlen volt megközelíteni az erdei vadászházat. Pedig érdemes volt kilátogatni, már csak az ínycsiklandó kóstolók okán is.

Aki aktív kikapcsolódásra vágyott, jókat akart enni, inni, kellemes környezetben kívánta eltölteni a szombatot, és még értékes nyereményeket is szeretett volna hazavinni, annak Bokodra vezetett az útja, a VI. Vadász- és Falunapra. A vadászháznál a Megyei Vadászkürt Egyesület műsorát vadász-, íjász-, és solymászbemutató, légpuska lövészet, valamint a bugaci csikósok felvonulása követte, miközben vaddisznósültet, marhapörköltet és bokodi vegyes halászlét kóstolhattak a vendégek a településtől pár kilométerre lévő csodálatos erdei környezetben.

Koradélután a község rendezvényterén Major Adrienn főszervező konferálta fel az éjszakába nyúló programsorozatot, amit bizony néha egy-egy rövid zápor erejéig megtréfáltak az égiek. A gazdag, változatos szórakoztató műsorban fellépett többek között az Egyedné Selmeczi Ágnes vezette Lipityő gyermek néptánccsoport, a pusztavámi Német Nemzetiségi Énekkar, a Shadows Live Band, a Pötörke táncegyüttes és a Kincső zenekar, valamint sztárvendégként Galambos Lajos.

A falunap kísérőrendezvényei között mini vidámparkba, szöszmötölőre invitálták a gyerekeket, egészségügyi vizsgálatokra az idősebbeket, de lehetőség nyílt a helyi borok kóstolására is, a művelődési házban pedig régi játékokból, fafaragásokból és gobelinekből nyílt kiállítás.

Nagy érdeklődés kísérte az esti tombolát, melyen számtalan értékes nyeremény lelt gazdára, végül az Atlantic együttes utcabáljával zárultak a VI. Vadász- és Falunap bokodi eseményei.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!