Közélet

2010.06.26. 18:12

Hiába várták több százan Palik Lászlót

Húszéves jubileumát ünnepelte szombaton a vértesszőlősi Pátria Faluközösségi Egyesület. A falunapi rendezvényen a Palik Racing Team kerékcsere-bemutatót is tartott, a közönségtalálkozó azonban elmaradt.

M. A.

Fennállásának huszadik évfordulóját ünnepelte szombaton a vértesszőlősi Pátria Faluközösségi Egyesület. A jubileumon falunapot tartottak a Vértes László parkban.

Több száz vértesszőlősi gyűlt össze a falunapi rendezvényre. Nem csoda, hiszen színes programokat szerveztek a Pátria tagjai. Többek között néptáncbemutatót láthattak a sátorban a Tatabányai Bányász Öreg Táncegyüttesnek köszönhetően. A gyerekek is jól szórakoztak: arcfestés, ugrálóvár és lovaglás várta őket.

A rendezvényre meghívták Palik Lászlót és a Palik Racing Teamet is. A népszerű műsorvezető közönségtalálkozója azonban elmaradt, mert Palik László nem tudott elmenni Vértesszőlősre.

Csapata azonban elvitte a falunapra azt a Nissan Navarát, amellyel a Palik-Darázsi kettős a 2009-es argentin Dakaron versenyzett. A csapattól megtudtuk, a Navara T1 néven fut a rallyn. A falunapra elvitték még a T5 elnevezésű assistance kamiont is, amely a csapat szervízjárműve.

A Palik Racing Team egyik tagja, Farkas Nándor azt is bemutatta, miként lehet nagyon rövid idő alatt kereket cserélni a Navarán, amelyben beépített hidraulikus emelő segíti a cserét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!