Közélet

2010.06.22. 15:50

Galambos Lajos négyszázezres meglepetése

A komáromi motorosok is szívükön viselik a komáromi Selye János kórház sorsát. Képünkön azadományozó motorosok a kórház vezetésével és Galambos Lajossal a belgyógyászatnak juttatott eszközökkel

Sárai Evelyn

  A komáromi motorosok 400 ezer forint értékű adományt adták át hétfőn délután a Selye János Kórház belgyógyászatának. A pénzösszeg a Komáromi Napok alatt megrendezett Nemzetközi Motoros Találkozón gyűlt össze. Az akció szervezője, a Kassák Klub KSE Túramotoros szakosztájának vezetője, Szabados Lászlóné az átadáson elmondta, hogy 15 éve dolgozik a kórház belgyógyászatán és kifejezetten örül annak, hogy hobbijának hála támogatni tudja ezt az osztályt. 

- Az áprilisi motoros találkozó sikeresnek mondható, hiszen 400 ezer forint gyűlt össze. Ebből sürgősségi kocsit, fonendoszkópokat, vérnyomás-, vércukorszint mérőket és pulzoximétereket vásároltunk. Ezek az eszközök a mindennapi gyógyításban igen nagy segítséget nyújtanak – mondta el Szabados Lászlóné. Az adomány átadásán megjelent Galambos Lajos is, aki igazi meglepetéssel szolgált a kórház vezetésének. 

Barátaival közösen létrehozott egy alapítványt a Selye János Kórház támogatására. Az ünnepélyes aláírásra az eszközátadás után került sor és ezzel párhuzamosan máris 400 ezer forintot juttattak a szülészetnek. A továbbiakban pedig a különböző koncertekből és rendezvényekből befolyó összegekből szeretnék gyarapítani az alapítvány számláját.

Képünkön azadományozó motorosok a kórház vezetésével és Galambos Lajossal a belgyógyászatnak juttatott eszközökkel Sárai Evelyn Lajcsi és az adományozók -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!