Közélet

2010.05.12. 18:41

Tatabányai zenekarok segítenek a nagy bulival

Címkék#Tatabánya

Amatőr tatabányai zenekarok adnak segélykoncertet a TTKT ESZI Családsegítő központ megsegítésére pénteken a Roxxy Music Caféban. A Legyél Rokk! Produkció által szervezett koncert este nyolc órakor kezdődik.

Sz. A.

Mikus Tamás, az Agregator zenekar frontemberere elmondta, hogy a segélykoncert e Kríziskamra feltöltését hívatott támogatni azzal, hogy az este teljes jegybevételét a kamrát kezelő Mosolygós Gyermekekért Alapítványnak ajánlják fel.

Az eseményt a laza punk-rockot adó Klinikai Eset nyitja, őket az Agregator követi majd a maga északi dallamos fémzenei vonalával.  A műsor gerincét adó Dirty Dogs-ot nem kell bemutatni a tatabányai közönségnek, ők egy igazán dögös, dirty rock-os élménnyel ajándékozzák meg az egybegyűlteket. Az est záróprodukciója a vendégénekeseket felvonultató D.o.D. zenekar lesz, akik sajátosan szélsőséges fémzenéjükkel fogják felvezetni a koncertek után kezdődő, hajnalig tartó rock disco-t.

Természetesen a helyszínen személyesen is lehet támogatni az alapítványt, de a fő cél, hogy a jótékonyság mellett mindenki részt vehessen egy jó hangulatú rockzenei rendezvényen, úgyhogy az este jelszava: "bulizva segíts"!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!