Közélet

2010.05.09. 16:11

PAFE: több zene, több fény, több sport...

Május 20-tól Várpalota is megtelik élettel, hiszen immár negyedik alkalommal szervezik meg a Pannónia Fesztivált a településen.

kemma.hu

Több színpad, több parkoló, több zuhany, több zene, több program, több fény, több hang, több kaja, több pia, több helyszín, több wc, több kemping, több információ, több ruhatár, több zöld, több sport, több busz és sokkal-sokkal több pénz a zsebedben, mert a jegyed a Pannónia Fesztiválra még mindig csak 3 900 (négy napért) vagy 3 500 Ft-ba (három napért) kerül.

A Pannónia Fesztiválra kizárólag négy- és háromnapos jegyeket lehet váltani: a négynapos bérlet május 20-tól, azaz csütörtöktől, míg a háromnapos kizárólag 21-től, péntektől vasárnapig érvényes.
Ez azt jelenti, hogy a napok nem variálhatók, ha például csak csütörtökön, pénteken és szombaton szeretne valaki részt venni a fesztiválon, akkor is négynapos jegy szükséges a bejutáshoz.

A Pannónia Fesztivál részletes programja

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!