Közélet

2010.05.03. 06:18

Osztálynapló a végzősöknek

Címkék#Tatabánya

Pénteken és szombaton elballagtak megyeszékhelyünk középiskolás végzősei. A 24 Óra jóvoltából egy különleges ajándék is várta őket.

kemma.hu

 Az összesen negyven ballagó osztályból több, mint ezer diák ült utoljára alma materének iskolapadjában, az utolsó osztályfőnöki órán, mielőtt elbúcsúztak diáktársaiktól.

Szokás ilyenkor megajándékozni az ünnepelteket. Lapunk is ezt tette. Minden végzős diák, az osztályfőnökök és az igazgatók is ott találták tarisznyáik mellett a 24 Óra Osztálynaplóját ballagási ajándékként. A kis kiadványban megtalálható a város összes végzős osztályának fényképe, és búcsúsorai az intézménytől.

Szombaton reggel a Kereskedelmi szakközépiskola diákjai például nagy izgalommal vették kézbe, és olvasták a kis könyvet, kíváncsian keresték egymást és ismerőseiket a fotókon. Néhányan azt is elárulták, hogy azért is örülnek az Osztálynaplónak, mert évek múlva biztosan nagy élmény lesz visszalapozgatni és felidézni a középiskolás éveket.
Látványos kiadványunk még korlátozott számban megvásárolható a 24 Óra ügyfélszolgálatán (Tatabánya Fő tér 4.), így a családtagok, barátok is eltehetik emlékként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!