Közélet

2010.05.24. 12:43

Gyermekeknek gyűjtött a motoros banda - Fotók!

Gyermekotthont támogat a tatai Desperado MC. A hétvégi rendezvényének bevételét ajánlották fel a gyermekeknek.

Kiss T. József

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Gyermekeket támogat a hétvégi rendezvénnyel a Desperado MC
[/caption]

Tizenhét éves fennállása alatt jó néhány programot szervezett  már a tatai Desperado Motoros Club. De most először szerveztek egyolyan nagyszabású rendezvényt, amelynek célja, hogy gyerekeket illetve gyermekintézményt támogassanak.

Előrehozott gyermeknapnak is felfogható az a rendezvény, amely gazdag programot kinált a gyerekeknek, családoknak a hétvégén. A nevezési díjakból, belépőkből  származó bevételt a KEMŐ Tata Új úti Gyermekotthonának ajánlották fel a motoros club tagjai. Nemcsak  a kétkerekű járgányok tulajdonosai, de bárki nevezhetett például a bográcsfőző versenyre. Az eredményhirdetésnél kiderült, hogy a Desperado egyik csapata készítette el legízletesebben a sertéspörköltet.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A desperadósok pörköltet is főztek a gyerekeknek
[/caption]

Az egykori kertvárosi iskola területén számos izgalmas esemény várta még az érdeklődőket, többek között kézműves foglalkozás, játékos vetélkedők-amelyek kapcsolatosak voltak a motorozással is. Volt country tánc bemutató a Line Dance előadásában és RELICS koncert. A nap bevételét - tudtuk meg Soos Balázsnétól a gyermekotthon vezetőjétől - kirándulásra, az intézményben lakó mintegy 40 gyermek javára fordítjuk majd. Ez az összeg várhatóan megközelíti a 150 ezer forintot, ez utóbbit már a motoros club egyik tagjától tudtuk meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!