Közélet

2010.02.14. 11:12

Hiába várt a tömeg Tabáni Istvánra... - Fotókkal

Tabáni István, a Csillag születik győztese is fellépett volna a tatabányai Vértes Centerben rendezett Valentin-napi rendezvényen. A tömeg hiába várt rá. Ott volt viszont Németh Kristóf, a Barátok közt szappanopera Gézája.

Szűr Annamária

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Németh Kristóf jó házigazdája volt a rendezvénynek (Fotó: Takács Péter)
[/caption]Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy Tabáni István a soproni koncertjéről visszafelé szinte csak lépésben tudott haladni a hóhelyzet miatt, ezért nem érkezett meg. A csúszós utak miatt elmaradt koncertet pótolni fogják.

A Vértes Center Párban szép az élet elnevezésű rendezvényén már szombaton kora délutántól programok várták az érdeklődőket. Kettőtől egészen hét óráig alkotóházban ügyeskedhettek a kreativitás szerelmesei, aztán már Ricsi bohóc szórakoztatta a vendégeket, fél hatkor pedig elkezdődött a Párharc vetélkedő, amelyet már tavaly is megrendeztek.

Az idén tíznél is több pár gondolta úgy, hogy megmérettetné magát, végül öten jutottak be a döntőbe. A kézműves kuckóban viccesebbnél viccesebb, ügyesebbnél ügyesebb álarcok készültek, amelyeket még strasszal is díszíthettek a gyerekek. Emellett természetesen különböző szívecskéket is készíthettek, színezhettek papírból.

Ricsi bohóc produkciója után már a nagyobbaké volt a főszerep, hiszen kezdődött a párok harca: a szerelmeseknek villámkérdésekre kellett válaszolniuk, amelyekkel bizonyíthatták, hogy mennyire ismerik társukat. Az egyik vicces feladat az volt, amikor egy buritót kellett megetetnie a lovagnak szíve hölgyével, de nem akárhogyan: a leányzó szeme ugyanis be volt csukva.

A győztes pár, Mátraházi Eszter és Árok Dávid hatvanezer forintos nyereményt zsebelhetett be a verseny végén: a házban működő üzletek ajánlottak fel ajándékutalványokat, mobiltelefont, de még gravírozott, névre szóló meglepetést, illetve egy nagy üveg bort is kapott a győztes pár. A jó hangulatú versenyre jobb műsorvezetőt nem is találhattak volna Németh Kristófnál, a Barátok közt Gézájánál.

 

Szűr Annamária Németh Kristóf jó házigazdája volt a rendezvénynek (Fotó: Takács Péter) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!