Közélet

2010.01.20. 10:53

Botrányos Jacko-show - Aggódik a rendezvény szervezője

Mi tagadás, egyre izgalmasabban alakul ez a koncert történet. A fogyasztóvédelem egyértelmű csalásról beszél, a károsultak megrohanták a hatóságokat, kiskamerás felvételeim bizonyítékok lehetnek a rendőrségen, amely már nyomoz, közben pedig még a "Jacko-show" egyik szervezője is felhívott telefonon. Hétfőn azt írtam, szerintem a dolognak még nincs vége. Ma már tudom, valóban nincs - írja Vujity Tvrtko.

Kemma.hu

A pokoli.hu -n így folytatja blogbejegyzését a riporter: A Tények riport után égtek a TV2 vonalai. Sok koncertlátogató panaszolta, hogy őt is becsapták. Engem is lerohantak a kollégák, szinte nincs olyan lap, rádió vagy újság, amely ne számolt volna be a történtekről. Kiskamerás képeimet közölték a lapok, az interjúkban pedig azt kérdezték: mi a véleményem erről az egészről? Nem árultam el, úgy éreztem, ebben nekem nem szabad véleményt nyilvánítanom. Elvégeztem a munkámat, megmutattam a Syma csarnokban lévő emberek érzelmeit, megpróbáltam feltenni a kérdéseimet az illetékeseknek, az én dolgom - mint televíziós újságíró - itt véget ért. Nem tisztem eldönteni, hogy a műsor jó volt-e vagy katasztrofális, az emberek, a képek a jegyvásárlók indulatai helyettem is beszéltek.

A folytatást ide kattintva olvashatják látogatóink.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!