Közélet

2009.11.05. 08:37

Tvrtko: Szamira boldog, férjhez ment, babát vár

Németh Szamira boldog feleség, februárra várja első gyermekét - olvasható a pokoli.hu-n Vujity Tvrtko blogjában, a riporter szerdán indult hivatalos honlapján.

kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szamira jól érezte magát Tvrtko családjánál
[/caption]Szamira boldog! Egy rövid mondat, amely mindennél fontosabb. Rengeteg szenvedés, könny és vér, sírással átitatott éjszaka, megannyi nyomasztó emlék mellett: a Szomáliából hozzánk menekült árvalány megtalálta azt, amire vágyott. Büszke vagyok arra, hogy mindez sikerült. Büszke vagyok erre a lányra, aki családom tagja lett. Németh Szamira boldog feleség, februárra várja első gyermekét. Férje Hasszán, sorstársa. A szomáli-angol fiatalember gondját viseli, igazi társa a sokat szenvedett árvalánynak - kezdi bejegyzését Vujity Tvrtko, majd így folytatja:

Tvrtko Szamirát másfél éve hozta haza Szenczy Sándor barátjával, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője egy szomáliaiak számára kialakított menekülttáborból, ahol 170 000 ember között tengődött, egy hatvanhárom éves ember negyedik feleségeként. 
  
A lány apja családjánál nem találta a helyét. Ők nem értették Szamirát, Szamira pedig nem értette, hogy miért nem kell ő édesapja rokonainak. 
 
Tvrtko családjához költözött. Iskolába járatták, magyarul taníttatták. Itt, nálunk, Magyarországon talált rá a szerelem.

Tvrtko blogbejegyzését teljes egészében ide kattintva olvashatják látogatóink.

A Szamira megmentéséről készült filmet itt tekinthetik meg látogatóink.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!