Közélet

2009.09.09. 16:57

Nevet keresnek a stúdiónak

A megújult-megszépült Jászai Mari Színház a szeptember 26-ai ünnepi évadnyitásra készülve egyre több meglepetéssel szolgál a tatabányaiaknak.

kemma.hu

A minap fellobogózták a várost, most pedig két játékra is invitálják az érdeklődőket.
Ötletpályázatot hirdetnek a stúdiószínház elnevezésére: október 1-ig várják a név-javaslatokat, a beérkezett ötletek közül pedig az erre az alkalomra felkért zsűri dönt majd és a névadónak értékes jutalom üti a markát.

Az ünnepélyes stúdióavató október 4-én lesz, amelyet a Szörprájzparti című bulivá alakuló előadással ünnepelnek. A zsűri tagjai Margitai Ági színművésznő, dr. Bene Magdolna címzetes főjegyző, dr. Ravasz Éva, a Városi Levéltár igazgatója, Pápai Ferenc, a Közművelődés Háza igazgatója és Harsányi Sulyom László, a Jászai Mari Színház igazgatója.

A színház honlapján folyamatosan közzé teszik az újabb és újabb javaslatokat. Eddig többek között a Kisötös, Bal 2, Keszon nevek olvashatók a honlapon. A javaslatokat bármilyen írásos formában le lehet adni a színházba (pl. [email protected]).

A matricakommandó elnevezésű akciójuk szeptember közepétől október közepéig tart. Lényege, hogy az erre az alkalomra készített, a közönségszervezők osztogatta jászais matricát érdemes kiragasztani autóra,  kirakatüvegre, ház ablakára, táskára, kertkapura, egyszóval bárhova, ahol jól látható. A színház matricakommandós csapata időről időre útnak indul a városban matricatulajdonosokat keresve. A szerencsések értékes ajándékot vehetnek át a kommandósoktól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!