Közélet

2009.08.16. 08:51

Kétnapos Ramazuri játszóházzal várja a kicsiket

Címkék#Tatabánya

A veszprémi kötődésű Ramazuri társulat fellépései, rendezvényei során arra törekszik, hogy létrehozzanak a gyermekek számára egy olyan kis birodalmat, ahol csak rájuk, és kívánságaikra figyelnek, miközben a szépre és jóra nevelik az apróságokat és fejlesztik készségeiket.

P. J.

A megyeszékhely Szent István napi rendezvénysorozatán két napot találkozhatnak az érdeklődők a Ramazurival. Augusztus 20-án és 21-én 10 órától várják már a csemetéket. A „kezdés" mindjárt egy hatórás, hetedhét országra szóló játszóház, amelyben öt különböző kézműves foglalkozással ismerkedhetnek meg a fiatalok. Agyaggal, papírral, különböző terményekkel és textillel is ügyeskedhetnek a kicsik.

A játéktéren közben ügyességi és készségfejlesztő fajátékokkal várják az aprótalpúakat.  De lesz itt a úgynevezett, baba sátor, ahol a pelenkázás rejtelmeivel ismerkedhetnek.  Biztos sok nézőt vonz majd a fiatalok közül a Rejtelmese című zenés bábelőadás is, és hogy nézne ki egy ilyen kétnapos, színes, izgalmas gyerekprogram kalandtúra nélkül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!