Közélet

2009.08.09. 20:58

Engedtek a közönségnek, lekapták pólóikat a csajok - Fotók

A 8. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál egyik legnagyobb érdeklődéssel figyelt kísérőrendezvénye a szombat esti vizespóló verseny volt. Képeinken megtekinthetik a versenyt, a cicis lányok autómosását, a városi felvonulást

K. L.

  [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ez csak a kezdet volt... (Fotó: K. L.)
[/caption] Az amerikai autó fesztivál péntek óta tartotta lázban a komáromiakat, illetve azokat, akik ellátogattak a Monostori-erőd falai közé. Volt itt minden: autóbemutató, gumifüstölés, kocsitaposás, szlalomverseny, felvonulás a magyar, illetve a szlovákia Komáromban, dübörgött a rock & roll, a rockabilly. A rendezvényre ellátogatott Fenyő Miklós is, aki több mint másfél órán át szórakoztatta rajongóit.

A legnagyobb sikert azok a lányok aratták, akik a vizespóló versenyre neveztek. Akadtak olyanok, akik csak a fehér felső alatt mutatták meg bájaikat, ám négyen bevállalósabbak voltak, a tomboló közönséget hergelve megrázták kebleiket. A győztes egy Adri névre hallgató lány lett.

Szexi lányok autómosásáról fotók

Amerikai autók felvonulásáról fotók

Az amerikai autósok találkozójáról fotók

Fenyő Miklós koncertjéről fotók

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!