Közélet

2009.08.17. 15:06

Egyeztetnek a készülékről, nem vesznek új lakásokat

Címkék#Lábatlan

A kivitelezési ajánlatot tett cégek képviselői kedden bejárhatják azt a kiválasztott területet, amelyen a városi képviselő-testület tagjainak döntése alapján bővülni fog az Arany János Általános Iskola.

Fenyvesi Károly

Nem ez az első önkormányzati lépés a város életében jelentős beruházással kapcsolatban. Az átalakításhoz és a bővítéshez szükséges hitelfelvételi közbeszerzési eljáráson már túl van a település. Rendkívüli ülésükön döntöttek a képviselők arról, mit tartalmazzanak a kivitelezés feltételeire várt ajánlatok. A közbeszerzési eljárást úgynevezett egyszerű eljárás keretében oldják meg. A cégek augusztus 27-ig tehetik meg tétjeiket.

A tervek szerint a beruházás még az idei évben elkezdődik, a remények szerint az átadási ünnepséget a következő esztendő tanévnyitóján meg lehet tartani. További egyeztetéseket tartottak szükségesnek a megjelentek arról, hogy kapjon-e helyi támogatással új ultrahangos készüléket az Egészségház az elavult eddigi helyett. Nem volt a képviselők válasza arra, hogy a város vásároljon-e a 10. számú főútvonal melletti új CBA-áruház feletti eladó lakásokból önkormányzati otthonok kialakítása céljából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!