Közélet

2009.06.13. 16:51

Megint áll a bál Esztergomban

Az idei nyáron is rengeteg kulturális program közül választhatnak az esztergomiak, illetve azok, akik ellátogatnak a Duna menti városba. Pénteken dübörgött a Tankcsapda a Fesztergom-fesztiválon, s javában tart az Esztergomi Nyár 2009 elnevezésű rendezvénysorozat is.

K. L.

  [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A Lukács László vezette Tankcsapda most is kitett magáért
[/caption] Igaz, csütörtökön még a hatalmas felhőszakadás elmosta a nulladik nap programját a Fesztergomon, egybefüggő víz borította a nagyszínpad előtti területet, a szervezők nem adták fel, szivattyúztak, fohászkodtak az égiekhez, s péntekre már minden adott volt a hatalmas bulihoz.

Az első "igazi" fesztiváli napon fellépett a Holy Shit, a Graveyard at Maximum, az Auróra, a Tankcsapda, a Watch My Dying, valamint Kalapács. A Tankcsapdára egyébként több ezren voltak kíváncsiak. Balhé ezúttal sem volt, mindössze egy olyan esetről tudunk, amikor egy - finoman kifejezve - alaposan felpörgött, már nem éppen szomjas fiatalemberrel beszélgettek a biztonságiak.

Szombaton is áll a bál a Fesztergomon, hat zenekar mutatkozik be tehetségkutató keretében. 19 órától jönnek a Vad Fruttik, egy órával rá a Belga lép színpadra, 21.20-kor a Kiscsillag zenél, 23 órakor a 30Y, 0.20 órakor pedig a Pannonia Allstars Ska Orchestra hívja táncba a fiatalokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!