Közélet

2009.06.14. 08:50

Júliusban elkezdődhet a hivatal felújítása

Címkék#Környe

Lezárult a csütörtöki eredményhirdetéssel az a közbeszerzési eljárás, melyet a polgármesteri hivatal felújításának kivitelezési munkálataira hirdetett meg a környei önkormányzat.

Mudri Anna

A több mint százmillió forintos költségvetésű munkálatokat a testület döntése alapján a tatabányai székhelyű T-Mátrix Kft. végezheti el, a bővítéssel egybekötött rekonstrukció július 1-jén kezdődik.

A munkálatok a tervek szerint 2010. április 30-án fejeződnek be. A tízhónapos rekonstrukció során nemcsak a jelenlegi 310 négyzetméter alapterületű épület teljes rekonstrukciójára kerül sor, hanem 225 négyzetméterrel bővítik is. Így a különböző ügyfélfogadó, ügyintézői, tárgyaló helyiségek, s házasságkötő terem mellett a megújult épületben biztosítanak helyet a kisebbségi önkormányzatnak is, képviselői irodát alakítanak ki. Beke László polgármester elmondta, a beruházást önerőből valósítja meg az önkormányzat.

* A felújítások miatt a hivatal munkatársai már jelenleg is a művelődési házban látják el teendőiket.
* Ügyfélfogadás június 15-től: hétfő: 8–12 és 13–17, szerda: 8–12 és 13–16, péntek: 8–12 óráig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!