Közélet

2009.06.21. 13:14

Egy szép nyári nap a Neoton Famíliával

Címkék#Tata

Nagysikerű Neoton Família koncerttel avatták fel a Hotel Gottwald kerthelyiségét a hét végén.

K. T. J./T. I.

<extray Kiderült, a nemrégiben elkészült wellnes és fitness helyiségek mellett a gyönyörű park igazán alkalmas koncertek, zenei események megtartására. A tulajdonos Gottwald Sándor elmondta: a nyáron még terveznek műsoros estéket. Szeretnék operett előadással, magyarnóta-esttel, fúvószenével is szórakoztatni a  vendégeket.

Az örökifjú Neoton buliján együtt énekelte a slágereket a közönség Csepregi Évával, Végvári Ádámmal, hiszen a rajongók már fújják: Egy kis nyugalmat kívánok én, Holnap hajnalig, Tinidal, Párizsi lány, Kell, hogy várj, Szép nyári nap, Kétszázhúsz felett...

Sőt, volt amikor zenei kíséret sem kellett, megoldotta a feladatot az alkalmi kórus: mit mondjunk, szólt rendesen. Éhen és szomjan sem maradt senki, hiszen a kertpartihoz méltóan a házigazda gondoskodott a jó hangulat „kísérőiről”.

Az eredeti famíliából ott volt még Varacs János is. No és az utánpótlás: a doboknál nem más ült, mint Csepregi Éva fia, Dávid: dobszolója méltán kapott vastapsot a láthatóan, hallhatóan felszabadultan bulizó fiatal és idősebb rajongóktól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!