Közélet

2009.04.10. 12:23

Szabó Laci olajra futott, az esést szerencsésen megúszta

Címkék#Komárom

Megtörtént, amitől a két komáromi fenegyerek annyira rettegett: a Földközi-tengeri motoros túra Kairói állomásán Szabó Laci felbukott a kétkerekűvel.

kemma.hu

Hála a modern technikának, azt is megtudtuk, hogy sérülés nélkül megúszta az esést. Szabó Barnabás és Szabó László már több, mint két hete, hogy elhagyták Komáromot, hogy a tizenkétezer kilométeres motorostúra minden állomásán népszerűsítsék városunkat, megyénket, országunkat. Expedíciójukra a magyar lobogót is elvitték, amelyet az indulás óta már idegen országok hivatalos pecsétei díszítenek.

A két kalandvágyó fiatalember Kairoból kifelé, már sivatagi terepen koptatták a gumikat, értesüléseink szerint, Szabó Laci a kétkerekűvel akkor fordult a másik oldalára, amikor egy olajfúró allomás mellé érkeztek. Mint megtudtuk, Laci az első esést az aszfaltra folyt olajnak „köszönheti”, amit csodával határos módon és néhány esztétikai hibától eltekintve ő is és a féltett jármű is megúszott, még ha görbe kormánnyal is, de folytatták útjukat délre a Baharya és a Siwa óázisok felé. Ma, talán már a 350 kilométeren át tartó burkolatlan murvás szakaszon járnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!