Közélet

2009.03.22. 14:55

Átadták Gyermelyen a „Szép közterületért” díjat

Címkék#Gyermely

Az idén is tízen vehették át a „Szép közterületért” díjat Gyermelyen. A kitüntető címmel a hagyományoknak megfelelően egy facsemete és egy oklevél járt, és a díjazottak között az önkormányzat nem hirdetett rangsort.

Mudri Anna

Bederna József a Tatai úti közterület folyamatos gondozásáért kapta a díjat. Bula Miklós munkája, az indoklás szerint, szép példája annak, hogy a ház építésével együtt a telek előtti terület is rendbe tehető. Horváth Gyula a Tatai utcán fásított, Kiss Tamás az Iskola utcai saroktelek közterületét tette rendbe, és megszervezte a Semmelweisz utcai játszótér felújítását. Kovács Attila másodszor lett díjazott. Ennek oka, hogy újonnan vásárolt háza előtti területet is széppé tette.

Kovács Sándorné az utcára ültetett muskátlikat gondozta, Könyves Attila a Patkó utcai telek bejáróját, parkosítását készítette elő. Regőczi István telke elé örökzöldeket ültetett, Tóth Péter az utcai bejáróját alakította ki szépre, és parkosított és bebizonyította, a ház felújításával együtt a közterületet is rendbe lehet tenni. Veres János a Viola utcai telke előtti részt és árkot gondozta folyamatosan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!