Közélet

2008.02.04. 16:07

Szalagot kaptak a talentista végzősök

Jó hangulatú szalagavató részesei lehettek szülők, rokonok, ismerősök, érdeklődők akik részt vettek a tatai Talentum Iskola végzős diákjainak ünnepén.

Nyikus Anna

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Remek műsort adtak a végzősök (Fotó: Ny. A.)
[/caption]

„Múlt, jelen, jövő” című vetítettképes átalakuláson mentek keresztül a diákok mialatt elfoglalták helyüket a színpadon. A mosolyra fakasztó képek után az igazgatóasszony közvetlen köszöntő szavai következtek, majd az osztályfőnök Fogel Zsolt tanár úr feltűzte diákjainak az avató szalagokat.

A diákjaihoz intézett szavakban felidézte a kezdetet és az utat ami a mai naphoz vezetett. A szalagavató hangulatát Ács Gábor tanár úr dala és Kosztics Noémi végzős növendékünk éneke színesítette. A tánchoz való átöltözés idején az osztályról szóló kisfilm szórakoztatta a jelenlévőket. A humorral megáldott filmösszeállítás a végzős Mészáros Gábort dicséri.

Avatótáncul az osztály karakteréhez illően, rock and rollt választott. Fergeteges volt és a sikere is. Reméljük az érettségin folytatása következik!

A hírt Nyikus Anna küldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!