Kemma

2013.09.04. 11:55

Megyei Príma Díj 2013: Frank László, műszaki tanár, igazgatóhelyettes

Oktatás és köznevelés kategória 1952-ben Tolna megyében született, a család 1963-ban költözött Tatabányára. Itt érettségizett autószerelő szakmát szerezve. 1974-ben autógépész diplomát szerzett. 1976-ban az újjászerveződő tatabányai (későbbi Bánki) szakközépiskolában kezdett dolgozni műszaki tanárként

kemma.hu

Mechanikát, géprajzot, anyagalakítási technológiákat is tanított az autós szakterület mellett. 1984-ben tanári diplomát szerzett, azóta műszaki igazgatóhelyettesi feladatokat is ellát. A tatabányai Térségi Integrált Szakképző Központ létrehozásában is szerepet vállalt, a szakmai eszközbeszerzés vezetőjeként és módszertani felelőseként irányította az azóta is dicsért géppark kialakítását, üzembe helyezését.

Most a szakképzés átalakítását irányítja helyben, az országos szakmai munkacsoportnak is tagja, szakértőként a gépészeti szakmacsoportos képzés tartalmi megújításán dolgozik. Felesége tanítónő, két felnőtt gyermekük van, szabadidejében iparos tevékenységet végez, a sport is érdekli.

--------------------------------------------------------------------
A jelöltre ide kattintva is szavazhat.
--------------------------------------------------------------------
A linkre való kattintás önmagában nem jelent voksot, csak ha a felugró ablakban regisztrált felhasználóink a kis szavazótáblára kattintanak, majd beírják az ellenőrző kódot. Szavazni azután lehet, hogy bejelentkeztek.

1952-ben Tolna megyében született, a család 1963-ban költözött Tatabányára. Itt érettségizett autószerelő szakmát szerezve. 1974-ben autógépész diplomát szerzett. 1976-ban az újjászerveződő tatabányai (későbbi Bánki) szakközépiskolában kezdett dolgozni műszaki tanárként kemma.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!