Kemma

2012.12.30. 19:15

Tematikus nappal bővül a Fishing on Orfű

A Kispál és Borz előtt tiszteleg július 19-én a Fishing on Orfű. A fesztivál június 22-ig tart.

kemma.hu/zene.hu

A FOO nagyszínpadán a Kispál és a Borz legendás dalait többek között a Punnany Massif, a Subscribe, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Compact Disco, az Óriás és az Alvin és a Mókusok, Ganxta Zolee és a Kartell, a Supernem, Odett, és még sokan mások szólaltatják majd meg.

 


A nagyszínpaddal váltásban egyszemélyes Kispál-interpretációk csendülnek majd fel kedvenc zenekaraink frontembereinek, vagy akár nem várt meglepetésvendégek tolmácsolásában. A kisszínpadon élőben szólal majd meg az idén megjelent Holnaphoz Holddal című feldolgozáslemez, amely fiatal alternatív előadók tisztelgése a 1991-es alapmű előtt.

A nulladik nap estéjét táncos mulatság vezeti majd át a hajnalba, ahol Kispál és a Borz tagok is lemezjátszót ragadnak majd, hogy kedvenc dalaikra táncohasson a nagyérdemű. A szervezők biztosak benne, hogy a tematikus Kispál-nap a jól megszokott fishinges hangulatban telik majd, ráadásul aki ezen a napon érkezik a Panoráma Campingbe, belépője mellé egy Kispál és a Borz kiadványt kap ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!