Kemma

2011.07.28. 19:26

Két munkatársunk lett a díjazott

Címkék#Tatabánya

Petrik József és Hagymási Bence, a kemma.hu kollégái nyerték meg a Vértes Volán sajtópályázatát.

Pruzsina Alice

„Generációk a Vértes Volánnál” – ezzel a címmel írt ki sajtópályázatot a közlekedési vállalat. Az utazók védőszentje, Szent Kristóf ünnepe alkalmából átadott díj a kemma.hu és a 24 Óra szerkesztőségébe került. Petrik József újságíró és Hagymási Bence fotós kollégánk két alkalommal is élt a pályázat adta lehetőséggel.

A közlekedési szakmában dolgozók gyakran édesapjuk, nagyapjuk példáját követve tanulják ki a mesterséget, így nem ritka, hogy több generáció dolgozik egyszerre a Vértes Volánnál. Németh Tamás vezérigazgató elmondta: igaz a mondás, miszerint a több generációs szakmák igazi kincsnek számítanak a gazdaságban. A cégnél tevékenykedő kollégák kötődnek a volánhoz, így a velük készült interjúk, róluk írt portrék egy nagy közösségről számolnak be az olvasóknak.

Áprilisban és májusban autóbuszvezetőket és családjukat, az akár nyolc rokon volános dinasztiát is bemutató cikkek jelentek meg. Köszönet nekik történetük közreadásáért, az együttműködésért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!