Kemma

2010.05.03. 06:13

Valóra váltjuk az álmod!

Nem várja tétlenül a 24 Óra és a Kemma.hu szerkesztősége sem az idei gyermeknapot. Eldöntöttük, hogy öt szerencsés pályázó kívánságát teljesítjük május utolsó hetében.

kemma.hu

Bizonyára minden gyereknek van egy titkos álma, vágya, amire csak legyintett eddig: úgyse válhat valóra! 2010 azonban a Gyermekek Éve a 24 Óra és a Kemma.hu szerkesztőségében, ezért úgy döntöttünk, néhány kívánságot valóra váltunk. Használjátok ki a lehetőséget és kívánjatok egy nagyot! Írjátok meg nekünk egy levélben, mi is ez a nagy kívánság, valamint azt is, miért pont ez a leghőbb vágyatok!

Persze arra felhívjuk a figyelmet, hogy bár szerkesztőségünk a lehetetlent is igyekszik teljesíteni, csodákra — sajnos — még mi sem vagyunk képesek és az anyagi lehetőségeink is végesek. Ezért aztán olyasmit ne kívánjatok, hogy vegyünk nektek egy repülőgépet, vagy vigyünk el Hollywoodba. Pénzt és értéket sem tudunk adni senkinek. De azt biztosan el tudjuk intézni, hogy valaki elvégezhesse a kezdőrúgást egy bajnoki focimeccsen, hogy betekintsen egy érdekes foglalkozás kulisszatitkaiba, össze tudjuk hozni egy fagyira vagy sütire neves Komárom-Esztergom megyei emberekkel, de nem is soroljuk tovább, hiszen a ti fantáziátok biztos sokkal gazdagabb, mint a miénk. Rátok bízzuk tehát, hogy milyen kéréssel álltok elő. Ígérjük, a legérdekesebbek, a legkülönlegesebbek közül ötöt biztosan megvalósítunk.

Így jelentkezhettek

Május 15-éig folyamatosan várjuk leveleiteket a „Kívánj egy nagyot!” pályázatunkra! Egy gyermek legfeljebb két kívánsággal pályázhat. A levélhez mellékeljétek a következő adatokat: a pályázó neve, életkora, pontos lakcíme, telefonszáma. Postacímünk: 2801, Tatabánya, Pf 141. A borítékra írjátok rá: KÍVÁNJ EGY NAGYOT! E-mail címünk: [email protected]. Tárgyként írjátok oda: KÍVÁNJ EGY NAGYOT! Ne feledjétek: május 15-éig folyamatosan várjuk leveleiteket.

Ötleteljetek otthon szüleitekkel, testvéreitekkel, barátaitokkal és próbálkozzatok! Ezen csak nyerhettek: egy érdekes, egyedi programot, egy élményt, amiben nem biztos, hogy egyébként részetek lenne. Fontos, hogy május 15-éig jussanak el hozzánk a kívánságaitok, hogy legyen időnk előkészíteni az öt legkülönlegesebb kérés megvalósítását. A kívánságok teljesítéséről természetesen beszámolunk a lapunkban, hogy el tudjátok tenni emlékbe: ez is megtörtént veletek valamikor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!